Over de praktijk

Psychotherapiepraktijk Annemieke Lubbes is een vrijgevestigde eenmanspraktijk in het centrum van Alkmaar. De praktijk is gevestigd in pakhuis “De Koorenschoof” aan Luttik Oudorp. U bent er dus van verzekerd dat u alleen met mij in contact zal komen, van begin tot einde van de behandeling. Over het algemeen behandel ik meer complexe problematiek zoals onder andere persoonlijkheidsproblematiek, psychotrauma, stemmingsstoornissen, angststoornissen en eetstoornissen, maar ook voor de basis GGZ kunt u bij mij terecht.

Indien ik geen plaats heb voor nieuwe patiënten laat ik u dit direct bij aanmelding weten. Dit, om te voorkomen dat mensen op behandeling moeten wachten. In alle gevallen vindt behandeling plaats direct aansluitend aan het onderzoeksgesprek. Een tijdstip voor behandeling zal ik zoveel mogelijk in overleg met u afspreken, zodat het past binnen uw dagelijkse werkzaamheden.